Auto verhuur Amsterdam

U heeft tijdelijk een auto nodig. Niet zomaar een auto, maar een die exact aan uw wensen voldoet. Zonder verrassingen. Dan is Kapper Bakker Autoverhuur precies wat u zoekt. U heeft er de keuze uit een grote mix voertuigen. Allemaal nieuw en goed onderhouden, dus veilig. En de voorwaarden zijn helder en duidelijk, zonder kleine lettertjes. Want kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Kapper Bakker hoog in het vaandel. Zo beschikt u altijd over passend vervoer wanneer u dat nodig heeft. Maar wist u ook dat het huren van een auto u in sommige gevallen aanzienlijk kosten kan besparen?

Voor passend vervoer komt u naar onze auto verhuur in Amsterdam

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel; wij zetten onze klanten altijd centraal. Wanneer u bij onze auto verhuur in Amsterdam komt,  mag u niet anders verwachten dan een vriendelijke service en nette auto’s. Wij zijn in het bezit van het BOVAG-lidmaatschap, dat u nog meer zekerheid biedt. De 75 jaar ervaring, zorgt ervoor dat wij precies weten wat onze klanten nodig hebben. Dit resulteert in een zeer complete dienstverlening. Onze auto verhuur in Amsterdam biedt u altijd wat u nodig heeft.

Over Kapper Bakker

Kapper Bakker autoverhuur bestaat al sinds 1937 op de locatie Hoofdweg 131-133, ter hoogte van het kruispunt Postjesweg in Amsterdam west. Het bedrijf is nog steeds in handen van de familie H. Bakker. Het management wordt steeds overgedragen van vader op zoon. Zo’n unieke band als de familie H. Bakker onderling heeft willen zij ook graag met u aan gaan. Kleinschalig met oog voor service en kwaliteit

Kapper Bakker is werkzaam in Amsterdam, Duivendrecht, Amstelveen, Diemen, Weesp, Amsterdam zuid oost, Badhoevedorp, Halfweg, Zwanenburg, Lijnden, Landsmeer. Uiteraard zijn we u ook graag van dienst buiten deze regio

Contact

U kunt bij onze auto verhuur in Amsterdam terecht als u een dag een personenauto, bestelbus, verhuisbus of vrachtwagen wilt huren. Wilt u op regelmatige basis gebruik maken van een wagen van onze auto verhuur in Amsterdam, of wilt u voor langere periode een auto huren? Tevens verhuren wij verhuisspullen als, Katrollen, verhuisnetten, dozen, touw en blok etc. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.  Bel naar 020 – 612 40 47 of maak gebruik van het online contactformulier op deze pagina. Wij staan graag voor u klaar.

Mail ons!