Bestelbus huren Amsterdam

Als u een bestelbus wilt huren in Amsterdam, dan profiteert u bij Kapper Bakker Autoverhuur van de beste service, de hoogste kwaliteit en de meest aantrekkelijke prijs. Ons familiebedrijf bestaat al 75 jaar en wij vinden het belangrijk dat wij al onze klanten van dienst kunnen zijn met het juiste vervoer. Wanneer u een bestelbus wilt huren in Amsterdam, dan kunt u een keuze maken uit de moderne wagens uit ons uitgebreide wagenpark. Er is gegarandeerd vervoer beschikbaar dat uitstekend bij uw behoeften aansluit. Kom een bestelbus huren in Amsterdam, bij Kapper Bakker Autoverhuur, en profiteer van een meer dan gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Een kwalitatief hoogwaardige bestelbus huren in Amsterdam

U kunt bij ons een bestelbus huren in Amsterdam, waarvan de uitstekende kwaliteit gegarandeerd kan worden. Wij zorgen voor betrouwbaar vervoer op maat. Als professioneel verhuurbedrijf zijn wij dan ook lid van de BOVAG. Als u een bestelbus wilt huren in Amsterdam, dan kunt u online een kijkje nemen in ons wagenpark en in de tarieven. Tevens kunt u diverse verhuisspullen huren wanneer u een bestelbus komt huren in Amsterdam. Dit vereenvoudigt iedere verhuizing. U kunt ook alleen een wagen of uitsluitend verhuisspullen huren. De combinatie van beiden biedt u een aantrekkelijke korting.

Over Kapper Bakker

Kapper Bakker autoverhuur bestaat al sinds 1937 op de locatie Hoofdweg 131-133, ter hoogte van het kruispunt Postjesweg in Amsterdam west. Het bedrijf is nog steeds in handen van de familie H. Bakker. Het management wordt steeds overgedragen van vader op zoon. Zo’n unieke band als de familie H. Bakker onderling heeft willen zij ook graag met u aan gaan. Kleinschalig met oog voor service en kwaliteit

Contact

Een bestelbus huren in Amsterdam doet u eenvoudig en snel bij Kapper Bakker Autoverhuur. U kunt ook altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies.  Of bellen naar 020 – 612 40 47. Wij zijn u graag van dienst.

Mail ons!