Goedkoop auto huren Amsterdam

Wilt u goedkoop een auto huren in Amsterdam, en toch profiteren van een uitstekende kwaliteit en een vriendelijke service? Dan komt u naar Kapper Bakker Autoverhuur. Bij ons familiebedrijf, dat al bestaat sinds 1937, kunt u altijd goedkoop een auto huren inAmsterdam. Wij staan garant voor de betrouwbaarheid en de hoogwaardige kwaliteit van al het vervoer dat wij te huur aanbieden. Wij zijn dan ook lid van de BOVAG. Als ugoedkoop een auto wilt huren in Amsterdam, dan staan wij graag voor u klaar, aan de Hoofdweg 133.

Hoe goedkoop kunt u een auto huren in Amsterdam?

Wij hanteren aantrekkelijke tarieven en hebben regelmatig leuke acties die u voordeel opleveren als u goedkoop een auto wilt huren in Amsterdam. Hoe goedkoop u een auto kunt huren in Amsterdam, is uiteraard onder meer afhankelijk van uw eigen wensen, eisen en behoeften. Wij zorgen voor betaalbaar vervoer op maat. U kunt online een kijkje nemen in ons wagenpark en in de tarievenlijst. Zo ziet u direct hoe goedkoop u een auto kunt huren in Amsterdam.

Over Kapper Bakker

Kapper Bakker autoverhuur bestaat al sinds 1937 op de locatie Hoofdweg 131-133, ter hoogte van het kruispunt Postjesweg in Amsterdam west. Het bedrijf is nog steeds in handen van de familie H. Bakker. Het management wordt steeds overgedragen van vader op zoon. Zo’n unieke band als de familie H. Bakker onderling heeft willen zij ook graag met u aan gaan. Kleinschalig met oog voor service en kwaliteit

Contact

Als u goedkoop een auto wilt huren in Amsterdam, eenmalig en voor korte tijd,voor langere tijd of op regelmatige basis een auto huren in Amsterdam? Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar 020 – 612 40 47 of door het contactformulier in te vullen. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar wanneer u behoefte heeft aan meer informatie en advies. Wij zijn u graag van dienst.

Mail ons!