Verhuiswagen huren Amsterdam

U kunt een verhuiswagen huren als u in Amsterdam gaat verhuizen, als u naar de stad verhuisd of juist wilt vertrekken uit de hoofdstad. In vrijwel alle gevallen wordt de verhuizing een stuk vereenvoudigd wanneer u ervoor kiest een verhuiswagen te huren in Amsterdam. U kunt dan een beroep doen op de uitgebreide dienstverlening van Kapper Bakker Autoverhuur, al 75 jaar uw partner in autoverhuur. Bij ons kunt u altijd een verhuiswagen huren in Amsterdam die uitstekend aansluit bij uw behoeften. Binnen ons wagenpark vindt u dan ook onder meer personenauto’s, bestelbussen en vrachtauto’s voor rijbewijs B.

Een goede verhuiswagen huren in Amsterdam

Als u een verhuiswagen wilt huren in Amsterdam, dan kunt u online ons wagenpark en onze tarieven bekijken. U zult al snel ontdekken dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om een goede verhuiswagen te huren in Amsterdam. Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk en u profiteert toch altijd van kwaliteit en een zeer vriendelijke service. Wilt u een verhuiswagen huren in Amsterdam, maar kunt u ook nog wel wat verhuisspullen gebruiken, als steekwagens, sjorbanden of verhuisdozen? Ook voor de verhuur van goede verhuisspullen bent u bij ons aan het juiste adres.

Over Kapper Bakker

Kapper Bakker autoverhuur bestaat al sinds 1937 op de locatie Hoofdweg 131-133, ter hoogte van het kruispunt Postjesweg in Amsterdam west. Het bedrijf is nog steeds in handen van de familie H. Bakker. Het management wordt steeds overgedragen van vader op zoon. Zo’n unieke band als de familie H. Bakker onderling heeft willen zij ook graag met u aan gaan. Kleinschalig met oog voor service en kwaliteit

Contact

U bent bij ons altijd van harte welkom wanneer u een verhuiswagen wilt huren in Amsterdam. U vindt ons aan de Hoofdweg 133 in de hoofdstad. Als professioneel verhuurbedrijf zijn wij BOVAG-lid en kunnen wij altijd de beste garanties bieden. Wilt u een verhuiswagen huren in Amsterdam, maar heeft u eerst informatie of advies nodig alvorens u online een reservering plaatst? Wij helpen u uiteraard graag verder. Bel naar 020 – 612 40 47 of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Mail ons!