Vrachtauto huren Amsterdam

[av_two_third first]

[av_textblock ]
Vrachtauto huren Amsterdam

U heeft een vrachtauto nodig omdat u gaat verhuizen of een aanzienlijke lading goederen te vervoeren heeft? Dan wilt u uiteraard wel kunnen profiteren van een goede service, een uitstekende kwaliteit en een nette prijs. Kapper Bakker Autoverhuur, is graag uw partner wanneer u een vrachtauto wilt huren in Amsterdam. Wij hebben 75 jaar ervaring en kunnen u goed van dienst zijn met passend vervoer. U kunt een vrachtauto huren bij ons in Amsterdam, welke met een rijbewijs B te besturen is.

Een betrouwbare vrachtauto huren in Amsterdam

U heeft de keuze uit een grote mix voertuigen. Allemaal nieuw en goed onderhouden, dus veilig. En de voorwaarden zijn helder en duidelijk, zonder kleine lettertjes. Want kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Kapper Bakker hoog in het vaandel. Zo beschikt u altijd over passend vervoer wanneer u dat nodig heeft. Maar wist u ook dat het huren van een vrachtauto u aanzienlijk kosten kan besparen? Maar een keer rijden met alle vracht. Wij zijn lid van de BOVAG.

Over Kapper Bakker

Kapper Bakker auto en vrachtautoverhuur bestaat al sinds 1937 op de locatie Hoofdweg 131-133, ter hoogte van het kruispunt Postjesweg in Amsterdam west. Het bedrijf is nog steeds in handen van de familie H. Bakker. Het management wordt steeds overgedragen van vader op zoon. Zo’n unieke band als de familie H. Bakker onderling heeft willen zij ook graag met u aan gaan. Kleinschalig met oog voor service en kwaliteit

 

Contact

Een vrachtauto huren in Amsterdam is bij Kapper Bakker Autoverhuur zo geregeld. U kunt bij ons niet alleen een vrachtauto huren, maar hebben wij ook de mogelijkheid tot de huur van diverse verhuisspullen. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 020 – 612 40 47 of maak gebruik van het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.
[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third]
[av_contact email=’info@kapperbakker.nl’ title=’Mail ons!’ button=’Verzenden’ on_send=” sent=’U mail is verzonden! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op’ link=’manually,https://’ subject=” autorespond=” captcha=”]
[av_contact_field label=’Naam’ type=’text’ options=” check=’is_empty’ width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’E-Mail’ type=’text’ check=’is_email’ options=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Onderwerp’ type=’text’ options=” check=’is_empty’ width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Vraag/Opmerking’ type=’textarea’ options=” check=’is_empty’ width=”][/av_contact_field]
[/av_contact]
[/av_one_third]

Call Now Button